Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 45 times 0 Answers
0
اگه من یه سال سابقه کارم با دوران خدمتم تداخل داشته باشه مشکل ساز میشه؟؟؟
2021-08-30 14:19:00
Saskatoon
مهاجرت
#سال سابقه کار
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#سال سابقه کار
من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
49
Views
سوال داشتم بند در یکی از کارهایی که در لیست International skill worker در ایران تحصیل کردم و ۱۰ سال سابقه کار دارم الان باید چکار کنم میشه راهنماییم کنید
2021-08-29 15:48:00
#Saskatoon
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من راجب سابقه کار سوال داشتم برای eligibility که باید یک سال سابقه کار full-time و continuous داشته باشیم! حالت راجب بعدش بقیه کارهایی که میکنیم اگر continuous نباشه محاسبه ش چطور میشه؟! مثلا بعدش میتونیم مثلا چند تا سابقه کار بصورت ۸ ماهه و ۶ ماهه و ۱۰ ماهه رو جمع کنیم و بشه ۲ سال؟! (همگی در یک ناک) چون جایی خوندم هر کدوم از سوابق کار رو به پایین گرد میشن و بعد باهم جمع میشن، مثلا دوتا سابقه کار ۱.۵ ساله نمیشه ۳ سال، بلکه میشه ۲ سال!!! و سوابق کاری زیر یک سال هم اصلا باهم جمع نمیشن! این مطلب
2021-08-31 18:07:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من مدرک ارشد دارم و پیوسته با کارشناسی خوندم متولد ۱۹۹۶ هستم و آیلتس اُورال ۸ دارم برای اکسپرس، ۳ سال سابقه کار مرتبط رو میگن که نمیتونه حین تحصیل باشه اگر حین تحصیل باشه نصف محاسبه میشه و باید ۶ سال سابقه تحصیل داشته باشم برای ماکزیمم امتیاز این موضوع درسته؟ و به نظر شما برای اپلای با شرایط من اکسپرس مناسبه؟
2021-09-01 06:31:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من مربوط به cec داشتم، پیام های بالا رو خوندم ولی یه مقدار گیج شدم برای همین میپرسم من حدود ۶ سال سابقه کار تو ایران دارم تو ناک A و یکسال هم سابقه کار تو کانادا دارم تو ناک B و این دوتا خب اصلا به هم ربطی ندارن.. میخواستم بپرسم میتونم سابقه ایرانم رو ارائه کنم؟ یا چون متفاوت از سابقه کانادا هستش نمیشه ارائه اش کرد؟؟ خیلی ممنونم
2021-09-01 11:39:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من 40 سال سن دارم و آیلتس 7 و 15 سال سابقه کار در زمینه برق قدرت آیا برای استانی شانسی دارم برای پی آر شدن؟
2021-09-02 00:38:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
به ،،میخواستم اگر کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه،۳۶ سالمه،کارشناسی ارشد نرم افزار،۱۰ سال سابقه تدریس و کارهای آزمایشگاهی در دانشگاه،منتها سابقه بیمه ای ندارم،ولی گواهی اشتغال دارم،ایلتس ۶ دارم،متاهل،همسرم ۴۲سال سن،کارشناسی ارشد هواشناسی،۱۰سال سابقه کار مرتبط با بیمه و ایشون هم ایلتس ۶دارن،و یک فرزند سه سال و نیم هم داریم،آیا ما برای ساسکوچوان شانسی داریم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-09-03 04:21:00
#Saskatoon
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
تو اون برنامه محاسبه امتیاز آریما، میپرسه که آیا در حال حاضر مشغول ب کار هستی و بعدش noc رو میپرسه و تعداد ماههای سابقه کار تو اون noc اینجا حتما باید ماههای پیوسته تو همین سمتی ک الان مشغول ب کار هستی رو وارد کنی یا مجموع سابقه کاری تو اون حوزه رو؟ یعنی مثلا من قبلا حدود 6 سال سابقه کار IT داشتم با ناک 2171، بعد یه مدت حدود دو ساله بیمه بیکاری داشتم، الان مجدد تو همون حوزه مشغول به کار شم قابل قبول هستش؟
2021-09-03 04:35:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
من ۱۰ سال سابقه کار در مهندسی شیمی دارم با توجه به اینکه ناک مهندسی شیمی نیاز به تایید apegs داره، بهتر نیست به ناک تکنسین مهندسی شیمی اقدام کنم و در صورت اقدام با ناک تکنسین ، توضیحاتی که در نامه سابقه کار هست هم باید تغییر کنه؟ چون من کارم تکنسین نبود در واقعیت و مهندسی و تولید مدارک بوده.
2021-09-03 08:23:00
#Saskatoon
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام، وقتتون بخیرممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.من دو تا پذیرش دارم: دکتری مهندسی شیمی از کانادا و دکتری مهندسی مکانیک از استرالیافرصت های کاری برای کدوم یکی بهتره؟
2023-02-10 00:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
53
Views
اینجا کسی هست که نمونه نامه تمکن از بانک گردشگری گرفته باشه؟؟ نمونه ش رو برام بفرسته( با پاک کردن اسم و مبلغ ) من یه نامه تمکن از بانک گردشگری گرفتم طبق فرمت خودشون ولی ایراد گرفتن ازم!!!
2021-09-04 13:42:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
من پاسپورتم تا یه سال دیگه اعتبار داره، ولی معافیت تحصیلیم تموم شده حالا دیگه با این پاسپورت نمیشه بین دو کشور خارجی جابجا شد؟
2021-09-05 14:49:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
، من ساکن کبک هستم و یک سال سابقه کارم حدودا سه ماه آینده انشالله پر میشه ، مدرک زبان هم دارم ، ولی چون فرانسه نمیدونم و قصد اقامت طولانی در کبک ندارم میخوام برای cec اقدام کنم ، قراداد کاری من تا حدود ۱ سال دیگه برقرار هست ، با توجه به این شرایط و اینکه ساکن کبک هستم آیا میتونم برای cec اقدام کنم ؟ آیا باید حتما قرارداد کاری یا لیز منزل از استان دیگه داشته باشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-09-29 04:32:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
ممکن این سوال خیلی زیاد پرسیده باشن ولی ممنون میشم ی توضیح کوچیک بدین حتما سابقه کاری باید با رشته مرتبط باشه؟ توfsw یا pnp? اگه باpnp سابقه کارم با رشته ام مرتبط نباشه قبول نیس؟
2021-09-01 07:21:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
44
Views
ایا با عکس کارت ملی برادرم میتونه نامه اصالت را برام بگیره؟
2023-09-16 00:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
من برای افزایش سابقه کاریم میخوام طول دوران خدمتم که ۱ سال بود رو به بیمه ام اضافه کنم عنوان سابقه اش میشه " سوابق مدت سربازی/جبهه " سوالم اینه: ۱ چون مرتبط با ناکم بوده آیا جز سابقه حساب میشه ؟ ۲ اون ارگان یه شرکت خصوصی و غیر مستقیم برای سپاه بوده مشکل ساز خواهد شد؟
2021-09-08 04:49:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal